USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поки не сталася трагедія: в Луцьку ліквідують стихійну торгівлю на автостанції

7 Вересня 2021 11:43
Найближчим часом працівники муніципальної варти та патрульної поліції припинять випадки стихійної торгівлі на автостанції № 1 у Луцьку.

Відповідне доручення на оперативній нараді дав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він наголосив, що зі стихійною торгівлею на автостанції потрібно навести порядок і закликав до цього муніципальну варту.

«Вона набула абсолютно нездорових масштабів. Люди, які приїжджають туди торгувати різними товарами, продають їх просто з проїжджої частини, де їздять автобуси. Прошу також долучитися патрульну поліцію, зробити спільне патрулювання, поки не сталася якась трагедія. Поруч є ринок «Пасаж», ринок «Варшавський», там є можливість заплатити невелику суму й орендувати місце на один день і торгувати з ятки. Люди, які приїжджають з інших міст, з інших областей, з інших районів, не мають бачити такий безлад. Прошу в найближчий час навести там порядок і припинити цю стихійну торгівлю», – наголосив Ігор Поліщук.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
B. Показати IP 7 Вересня 2021 12:03
Людям там удобно продавать другим покупать устраните что то делать
в.а. до B. Показати IP 7 Вересня 2021 12:33
Удобно стоять раком и сидеть на корточках? Це худобно. Думайте головою , а не дупою !
Анонім до в.а. Показати IP 7 Вересня 2021 16:49
На території ринку продають і купують в тих самих позах, хай зроблять спочатку нормальні умови на ринку для людей,що везуть продукти з села, а то практично весь ринок одні перекупи заполонили, там не комфортно навіть знаходитися, людей зігнали як стадо,прилавків нема, мало один на одному не сидять.
Пересічний Показати IP 7 Вересня 2021 12:36
Заберіть торгівлю з бусів з стоянки перед пасажем, та переселіть їх туди
Fgt до Пересічний Показати IP 7 Вересня 2021 12:57
ДУЖЕ СЛУШНО ТА ПРАВИЛЬНО
Кравчука Показати IP 7 Вересня 2021 12:38
Там вжe нe дачники і нe сeляни продають, 80 відсотків пeрeкупщики, парасольки повтикали, що нe пройти , пішохідний пeрeхід пeрeкрили, і взагали , зробить тротуари для людeй, отстой, ганьба, з людeй дeруть гроші, а 30 років зі сторони автовокзалу вбитися можна, люди падають, вжe і писали скарги, нуль змін.Ігор Поліщук, пройдиться , цe ж цікаво самому подивитися, що по місту нe зроблeно
Феміда Показати IP 7 Вересня 2021 12:43
Тут не протистояння міської влади і людей ! Тут цілком очевидні тьорки міської влади і дирекції автостанції ! А от стосовно них треба вже і закон застосувати ! А страждання простих людей - то вже похідна від того всього бардаку !
Фахівець Показати IP 7 Вересня 2021 13:18
Покажіть, де є місце для фермерів та дачників на ринку? Все зайняте оптовиками та перекупщиками. Скільки можна знущатись з пенсіонерів, які виходять на ринок,щоб заробити копійку на ліки? Ні пенсії, ні можливості щось продати. Не країна, а якийсь гулаг
Якось так Показати IP 7 Вересня 2021 13:39
Все для людей.
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2021 14:05
Дуже цікаво. Людина привезла мішок картоплі продати щоб хоч якусь копійку заробити. Картопля де росте, вона чистою народжується, а помідори, огірки теж в стерильних теплицях люди в масках вирощують? От через таке зтепличення потім в людей і немає імунітета, можна на вакцинах добре заробити. Чи може в супермаркетах картопля не з землі продається, на ній що наліплене? А лахи хто на себе буде надягати не поправши? може якось влада має навчитися свої терки вирішувати не за рахунок людей хоча б?
Нострадамус Показати IP 7 Вересня 2021 14:28
Замicть того, щоб створити людям номальнi умови за доступний символiчний торговой збiр, забороняють та закривають. I це влада, яку МИ выбирали?...
Семен Показати IP 7 Вересня 2021 14:46
Підтримав! Чекаемо петицію! + відновити тротуар вздовж Конякіна- К.Карого
Андрій Показати IP 7 Вересня 2021 17:35
ліквідуйте бариг-перекупників а селян які привезли городину посадіть на їхнє місце, міській владі слід негайно все вирішити,бариг-перекупників -Геть!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus