USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку судили порноакторку з Торчина

30 Травня 2021 23:16
В обласному центрі Волині судили жінку з Торчина, яка працювала вебкам-моделлю, а також продавали свої порно-ролики через Telegram.

Луцький міськрайонний суд призначив порноакторці покарання у виді одного року умовно.

Як ідеться у вироку, в жовтні 2019 року обвинувачена під ніком «NaomiMori» зареєструвалися на сайті, на якому в режимі реального часу можливо розповсюджувати відео порнографічного характеру. За це відвідувачі сайту платили їй віртуальними коштами – токенами. Згодом вона конвертували віртуальні гроші у долари та переводила їх на картку «Приватбанку».

Відзначимо, що частину відвідувачів сайту жінка переманила на свій канал у Telegram. Через цей месенджер вона продала чоловіку п’ять відеороликів, на яких демонструє статеві органи, за 30 євро.

Обвинувачена та прокурор уклали угоду про визнання винуватості. Відтак суд призначив порноакторці покарання у виді обмеження волі на строк два роки, але замінив його на рік умовного.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку трьох вебкам-моделей підозрюють у розповсюдженні порно. Однак адвокати стверджували, що порно дівчата не розповсюджували, адже специфіка сайту передбачає інтимне онлайн-спілкування з користувачами, все це відбувається приватно, а відео відтворюється у режимі реального часу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ваня Показати IP 31 Травня 2021 00:08
TORCHINWOOD
Хілтон Показати IP 31 Травня 2021 04:57
І кому що вона зробила поганого?
Бенксі до Хілтон Показати IP 31 Травня 2021 09:47
Натерли
Анонім Показати IP 31 Травня 2021 08:09
А тих, хто ліс роздягає, не, не чули.
Анонім Показати IP 31 Травня 2021 08:25
Більше немає кого і за що притягувати до відповідальності., як тьотку, що знімає свою дупцю. Ура, ткий злочин розкрили, таку злочинницю покарали.
Ууу Показати IP 31 Травня 2021 17:37
Давно потрібно легалізувати таких моделей, а не показово судити, і всі були б у виграші. Але в нас же казкова країна в європпу йдемо дише цінами і пенсійним віком, а от зарплатами і професіями щось не дуже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus