USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Отримав $3 тисячі? У Луцьку судять поліцейського, який шантажував вебкам-моделей та вимагав у них гроші

15 Серпня 2023 15:37
Знаходив вебкам-моделей з Волині, нібито шантажував їх і вимагав гроші – у цьому ДБР звинувачує одного з поліцейських. Мовляв, на інтимних пестощах дівчат підозрюваний правоохоронець захотів і собі підзаробити. Чоловіка уже судять і слухають аудіозаписи розмов із нібито самою моделлю.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Адвокат поліцейського запевняє, що співробітники СБУ провокували злочин. Прокурор, своєю чергою, каже, що на аудіозаписі – розмова між вебкам-моделлю і підозрюваним поліцейським.

«Я сьогодні не зможу зустрітись, бо вже пізно, я не сама. Можемо завтра з самого ранку, гроші в мене вже є. Я зараз не вдома і не сама. Зустрілась з хлопцем, буду з ним, і мені не хочеться, щоб він там щось чув, знав», – чутно на аудіозаписі.

Читати ще: На Волині поліцейський збирав данину з вебкам-моделей: заробив майже $3000

ДБРівці кажуть, що підозрюваний правоохоронець встановлював особи вебкам- моделей з Волині і призначав їм зустріч.

«Під час зустрічі правоохоронець погрожував дівчатам притягнути їх до кримінальної відповідальності за нібито розповсюдження порнографії, хоча жодних доказів таких дій у нього не було. Уникнути покарання, за словами правоохоронця, моделі могли, сплачуючи йому щомісяця по 300 доларів США. У такому випадку поліцейський обіцяв сприяти діяльності інтернет-моделей і попереджати їх про можливе проведення у них слідчих дій», – йдеться у підозрі.

А от чоловічий голос на аудіозаписі ще й переживає, чи гарний у дівчини манікюр:

Ну все, манікюр у тебе нормальний?

– Так, дуже гарний мені зробили.

– Слава Богу.

То як ми домовляємось? В мене гроші з собою, тільки я купляла долари. Тепер мені, щоб закинути на картку, треба знову міняти на гривні?

– Так. Зроби, будь ласка, мені спокійніше буде.

– Але в будь-якому випадку я би хотіла, щоб ми ще зустрілись, чим швидше поговорили про всякі моменти…

– Ні, ти що, так, як домовлялись. Я тобі ще інструктаж маю провести обов’язково.

За версією слідчих, трохи більше ніж за місяць правоохоронець, ймовірно, встиг отримати від різних дівчат майже три тисячі доларів США.

Адвокат підсудного звертає увагу ось на що: «Ваша честь, ініціатором дзвінка до мого клієнта є сама потерпіла. Не мій клієнт дзвонить, а саме потерпіла. Тепер друге питання: якщо вручалися технічні засоби і, за твердженням прокурора, між моїм клієнтом і потерпілою була не одна розмова, то де інші звукозаписи розмов? В цьому звукозаписі мову про гроші заводить не мій довіритель, а агент СБУ, який використовувався під контролем СБУ».

Читати ще: У Луцьку трьох вебкам-моделей підозрюють у розповсюдженні порно. Поліція тисне, аби вони визнали вину

Судді демонструють відеозаписи, як дівчина (та сама чи ні – в сюжеті не беруться стверджувати) переказує гроші. Цей процес знято на дві відеокамери. Адвокат заявляє, що кількість 500-гривневих купюр і купюр номіналом 1000 гривень на відеозаписах не співпадає.

«Це свідчить про те, що працівниками правоохоронних органів вчинялася провокація злочину щодо мого довірителя», – заявив авдокат.
Провокації не було, апелює прокурор. Він переконує, що ініціатива йшла від поліцейського. А невдовзі допитають і саму дівчину.

«Будемо досліджувати інші матеріали, які будуть підтверджувати, що нема провокації. В підписаному протоколі огляду зазначено, що кошти, які вручає потерпіла, належать саме їй. Які ще потрібні підтвердження стороні захисту? Будем її допитувати – вона підтвердить, чи це її кошти були, чи інших працівників», – зазначив прокурор Олександр Безушко.

Захисник же зауважує, що чоловічий голос на аудіо може бути підробленим.

Чи то жартома, чи всерйоз адвокат обіцяє принести на наступне засідання змонтований аудіозапис, на якому хабар вимагатимуть голосом прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus