USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку Аudi підрізала тролейбус

13 Червня 2020 11:34
На вулиці Словацького у Луцьку трапилась аварія за участю тролейбуса.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

У тролейбуса пошкоджений передній бампер, легковик отримав пошкодження заднього.

Як пише Волинь UA тролейбус маршруту №2 саме почав здійснювати лівий поворот з проспекту Волі на вулицю Богдана Хмельницького, за драмтеатром.

У цей час Аudi, в якій перебувала група молодих людей, спробувала проскочити повз тролейбус на вулицю Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тяжка наука Показати IP 13 Червня 2020 16:46
Ото в прямому розумінні слова - дійсно підрізала, бо ж повністю таки не відрізала ! Затюнінговала ! Залупила аудюшним крилишком бампер тролєйбуса - аж нутрощі видно ! Але свого добилася - проскочила на Хмельницького ! А хай знають ! Німецький порядок б'є клас !
Вік Показати IP 13 Червня 2020 19:15
Як тут загалі аварія могла статись? Це хто кудиїхав? Там дороги ніяк не пересікаються , в такому випадку, їібащо ауді а на фото мазда, поїхала з лівої полоси на Шевченка
Свідок Показати IP 13 Червня 2020 19:27
А все елементарно - водії тролейбуса працюють в режимі бога - поворотнік включів, і починає виїжати, навіть не дивлячись чи хтось їде. Пару разів таке було в мене, що їде, їде передімною чудо рогате в правій смузі, і коли вже майже на одній лінії з ним, їдучі по другій смузі воно рєзко включає поворот і йому взагалі по*б*т*, що хтось ще їде по дорозі, і змушений або різко гальмувати, або навпаки на газ давити, щоб не бути виштовханим тролейбусом на зустрічну смугу. Ось тут скоріш останнє і сталось. А НЕ МОЛОДИКИ ПІДРІЗАЛИ........
gen Показати IP 13 Червня 2020 22:55
Якщо молода компанія і порушила ПДР то їх максимум усно покарають. І щоб дійсно знати правду та цінити законодавство , то мали б встановлювати відеонагляд на кожному перехресті. І у найменшій мірі, дане відео було б публічно доступним кожному. Вже сьогодні ми живемо у цифровому світі!
5.45 Показати IP 14 Червня 2020 09:26
СН СЕ на перездачу екзамену
Читач Показати IP 14 Червня 2020 21:59
Маю відео як ця водійка тролейбуса їде на червоний, хамовита. от і доїздилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus