USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку три медзаклади, школа і 39 будинків залишаться без гарячої води. Коли саме

3 Жовтня 2022 16:43
Подачу теплоносія для потреб послуги з постачання гарячої води від котельні на просп. Відродження, 15б буде припинено на 4 дні.

Про це повідомили у ДКП «Луцьктепло».

Відтак без гарячої води тимчасово залишаться споживачі котельні на просп. Відродження, 15б та спареної котельні на вул. Загородній, 3а. Це, зокрема, КЗ «Луцька міська клінічна лікарня», КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2», КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання», НВК № 22 та 39 житлових будинків.

Причина зупинки – завершення робіт зі монтажу димососів та вентиляторів та монтаж насосного обладнання та запірної арматури підрядником по Контракту 3a «Модернізація Котелень – заміна пальників» та Контракту 3b «Модернізація котелень – заміна великих насосів» в рамках Проєкту модернізації централізованого теплопостачання м. Луцька, що реалізується у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Роботи виконуватимуться з 4 до 7 жовтня включно, після чого послугу буде відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 4 Жовтня 2022 20:12
Взагалі неадекватні, чого б літом не зробити все що потрібно, а тепер дома холодно, помитись не можливо.. два тижні без води....21 століття стидоба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus