USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку триває міжнародний турнір з боксу за участю 250 спортсменів

2 Листопада 2019 12:08
У Луцьку стартував міжнародний боксерський турнір «Lutsk Boxing Cup», який зібрав четверть тисячі спортсменів не лише з України, а й з інших країн.

Так, аби продемонструвати силу, мужність та майстерність у цьому виді спорту до обласного центру Волині з’їхалися боксери із Польщі, Молдови, Литви, Білорусі, а також з різних областей України.

Міжнародний турнір з боксу пам’яті загиблих спортсменів із Луцька Василя Лотоцького, Дем’яна Усика та Олега Фурса відбувається за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також під патронатом Луцької міської ради.
Захід триватиме впродовж трьох днів у спортивному комплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.
Перед початком боїв спортсменів та гостей турніру привітав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.
«Бокс виховує у підлітків дуже важливі риси характеру: цілеспрямованість, бажання перемагати, вміння долати труднощі й не опускати руки перед проблемами. Окрім тих лучан, які професійно займаються цим видом спорту, є ще й такі, які приходять, аби поспостерігати за змаганнями. Серед них, можливо, є молоді люди – підлітки, юнаки, чоловіки, які прочитають про турнір у новинах чи побачать його по телевізору, і, цілком ймовірно, що у когось із них в подальшому виникне бажання займатися цим видом спорту.

Нам потрібно багато фізично і морально здорових українців, щоб в майбутньому могти будувати міцну державу. І в цьому нам допомагає спорт», - зазначив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини посадовець.

Натомість, начальник управління фізичної культури та спорту Луцької міської ради Андрій Булковський зауважив, що надзвичайно важливо розповідати про спортсменів, які прославляли Луцьк, і при цьому досягли чудових результатів, але, на жаль, доля розпорядилася так, що їхні життя трагічно обірвалися.

Опісля символічного удару по гонгу, виконання Гімну України музикантами із оркестру Луцького військового ліцею, а також хвилини мочання у пам'ять про загиблих спортсменів, розпочалися бої, під час яких змагалися учасники у різних вікових та вагових категоріях.
«Я досить довго готувався до цих змагань. Ми з батьком, моїм тренером, провели дуже копітку роботу, й це дало гарний результат. Спочатку я займався боксом у Сумах, але згодом за сімейними обставинами переїхав до Тернополя. В загальному тренуюсь уже шість років», - розповів боксер із Тернополя Данило Горбенко.
Спортсмен, який переміг свого суперника у одному з боїв, зазначив, що для того, аби досягти гарних результатів лише витривалості – мало. Потрібно дуже багато працювати, аби відточувати майстерність, і дослухатися до порад тренерів.
До слова, фінал турніру, під час якого оберуть найкращих з найкращих спортсменів, відбудеться третього листопада.
Текст - Вікторії Семенюк, фото - Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько Показати IP 2 Листопада 2019 18:43
Молодці хлопці гарно організували все.вся еліта зібралась

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus