USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку триває реалізація грантового проєкту для ВПО «ЯК ВДОМА»

6 Листопада 2023 16:09
У бібліотеках комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» триває реалізація грантового проєкту «ЯК ВДОМА: створення креативного простору для внутрішньо переміщених осіб на базі бібліотек Луцької МТГ» в рамках програми «Єднання заради дії», що втілюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) за підтримки Державного департаменту США.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

У межах проєкту в центральній бібліотеці для дорослих відбулася ресурсна зустріч з психологом, а в бібліотеці-філії №9 для дорослих – перегляд документального фільму із циклу «Таємниці великих українців» про сенсаційні подробиці життя видатних українців, які вплинули на розвиток не лише України, а й найбільших європейських держав.
Виставу-роздум «Я ще людина» за поемою Григорія Чубая «Вертеп» у виконанні учасників зразкової театральної студії «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька переглянули відвідувачі у бібліотеці-філії №10 для дорослих.
Проведено також настільну гру «Шевченко питає» у бібліотеці-філії №3 для дорослих. Майстерклас «Лялька-мотанка – прадавній оберіг» провела майстриня Наталія Бугай у бібліотеці-філії № 5 для дорослих.
Читати ще: Відтепер інтереси ВПО на Волині представлятиме рада з питань внутрішньо переміщених осіб

Реалізація грантового проєкту «ЯК ВДОМА: створення креативного простору для внутрішньо переміщених осіб на базі бібліотек Луцької МТГ» триватиме до квітня 2024 року.

Проєкт реалізовують у співпраці з ГО «Песпективи Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Родина безхатніх ВПО Показати IP 8 Листопада 2023 09:58
ВПО терміново потрібне житло як порятунок від загибелі, а не балачки за чиїсь гроші. Влада Волині і Луцька самоусунулася від вирішення цієї проблеми та імітує пустопорожню діяльність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus