USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку учасника АТО посадили на 7 років за торгівлю наркотиками та крадіжку парфумів

16 Грудня 2023 10:36
Раніше судимий волинянин, який є учасником АТО, вкотре потрапив за ґрати. Цього разу чоловіка посадили на сім років за торгівлю наркотичними речовинами та крадіжку парфумів з магазину. Причетність до торгівлі наркотиками злочинець заперечував.

Про це ідеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

В матеріалах справи вказано, що уродженець села Великий Омеляник Анатолій Є. за невстановлених обставин придбав з метою збуту психотропну речовину PVP. Під час оперативної закупки 18 лютого минулого року він збув її легендованій особі за 500 гривень.

Окрім того, обвинувачений вчинив ще один злочин. 12 червня цього року він вкрав з магазину «Єва» на проспекті Соборності, 26 парфуми «Dolce&Gabbana Light Blue» за 971 гривню.

Читати ще: Наркотики привели в тюрму: у Луцьку торговця амфетаміном засудили на 9 років

Анатолій Є. визнав свою вину у крадіжці, однак заперечив свою причетність до торгівлі наркотиками. З його слів, в районі «Сіті Парк» на проспекті Волі він зустрічався зі своїм знайомим, якому розповів про своє засудження за незаконне поводження зі зброєю та дав йому для ознайомлення копію рішення суду. Наголосив, що будь-яких психотропних речовин останньому не передавав та не отримував за це коштів.

Докази ж, на переконання суду, свідчили про інакше. Зокрема свідок розповів, що обвинувачений дійсно продав йому психотропні речовини, гроші він перевів на картковий рахунок, який дав йому Анатолій Є. В той же день свідок видав працівникам куплену речовину.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що Анатолій Є. раніше судимий, вчинив кримінальні правопорушення, які є тяжкими злочинами, та свою вину визнав частково. Чоловік є учасником АТО, на утриманні у нього одна малолітня дитина, однак він не працює.

Представники Феміди призначили злочинцю покарання у виді шести років та десяти місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, приєднавши до остаточного вироку два місяці раніше невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus