USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку учаснику АТО вручили ключі від квартири

19 Травня 2017 21:14
Справжнє свято прийшло в родину ветерана АТО Олександра Шульгана. Вони отримали ключі від новенької двокімнатної квартири, що на вулиці Дмитра Іващенка. Олександр Шульган – ветеран війни в Афганістані, виконав свій громадянський обов’язок і на Сході України. Разом із родиною досі проживав в «тимчасівці», що отримав ще тридцять років тому, яке нагадувало швидше ванну кімнату.

Боєць воював у гарячих точках зони проведення АТО у складі батальйону «Айдар». Помешкання було надане у рамках Меморандуму про співробітництво між будівельною компанією «ЛДБК», ГО «Волинська обласна організація ветеранів АТО», ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та Волинською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

За умовами меморандуму представники будівельної компанії «ЛДБК» ініціювали передачу квартир конкретно визначеним особам, які цього більше потребують.

Розділити радість побратима прибули і його товариші, голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Серватович, співслуживці, знайомі.

Після урочистостейвійськовий капелан, протоієрей Михайло Бучак відслужив чин благословення першого входу в новий дім та освятив квартиру.

«Нехай це помешкання стане для вас місцем добробуту… Дай Боже, щоб сюди заходили гості і забували про час, а ви жили довго і прекрасно. Хай Господь вам допомагає. Просимо також Бога, щоб таких благодійників, як Руслан Вайман, було багато в нашій країні. Тоді вона матиме майбутнє», – зауважив священик.

Олександр Шульган не приховуючи сліз радості подякував за нове помешкання та зізнався, що квартира стала для нього несподіваним, але таким довгоочікуваним подарунком.

«До цього тимчасово проживав у приміщенні духовної семінарії. Площа житла становила 22 метри квадратних, фактично умов, як таких, у приміщенні не було. Нині я досі під враженням, не можу звикнути до думки, що матиму нову квартиру», – поділився враженнями Олександр Шульган.

В рамках вищезгаданого Меморандуму це вже третє житло, яке передає Руслан Вайман учасникам АТО, як і два попередніх, представники будівельної компанії «ЛДБК» передали, випередивши всі терміни. На черзі – ще сім помешкань, які планують передати учасникам бойових дій та сім’ям загиблих у зоні проведення АТО.

Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Andrew Показати IP 19 Травня 2017 21:58
Вітаю!
Дмитро Показати IP 19 Травня 2017 22:08
Молодці! Так тримати!!! Слава Україні!!!
Петро Показати IP 19 Травня 2017 22:11
У "ЛДБК" якість краще. Молодці, так тримати!
Клава Показати IP 20 Травня 2017 07:59
Норм.
Віктор Показати IP 20 Травня 2017 16:08
Вітаю! !!!!! Він вартий того!!!
шеф Показати IP 21 Травня 2017 08:50
вайман людина слова. чим більше даєш більше маєш.
Нестор Иванович Показати IP 22 Травня 2017 02:19
Санич достойна людина! и я дуже радий за нього, але я не розумию що там робить Стасюк А.А.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus