USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку в гаражах діяв незаконний цех з розливу спирту

7 Липня 2016 15:26
Оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області В рамках операції "Акциз-2016" вилучили з незаконного обігу понад 6 тонн спирту.

Так, на території одного з гаражних кооперативів у Луцьку виявили незаконний цех з розливу спирту та виготовлення горілчаних виробів. Про це під час брифінгу для ЗМІ повідомив начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області Юрій Діденко, - інформують у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області «Протягом 5-6 липня 2016

року співробітники податкової міліції Волині, на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду, провели санкціоновані огляди гаражних приміщень Під час цих заходів виявлено та вилучено 30 пластикових бочок ємністю по 200 та 220 літрів, що були повністю заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту та 3 пластикові пляшки ємністю 5 літрів заповнені рідиною з аналогічним запахом спирту, загальним об’ємом - 6255 літрів, орієнтовною вартістю – 845 тисяч гривень», - розповів Юрій Діденко.

Окрім того, в ході огляду з’ясувалося, що в гаражних приміщеннях зберігається готова до реалізації фальсифікована алкогольна продукція. Зокрема, правоохоронці вилучили понад 100 літрів горілчаного фальсифікату, що був розлитий в каністри і готувався для подальшої реалізації на території Волинської області.

Наявність в приміщеннях предметів та засобів, які використовувались для виробництва лікеро-горілчаних виробів, а саме пластикової тари, спиртометрів, лійок, шлангів, респіраторів тощо, цілком ймовірно вказує на діяльність цеху з розливу спирту та виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Загальна вартість вилучених підакцизних товарно-матеріальних цінностей орієнтовно становить 854 тисячі гривень.

Співробітниками податкової міліції встановлено причетних осіб до незаконної діяльності, за результатами проведення досудового розслідування останнім буде оголошено підозру за статтею 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Цей протизаконний вчинок карається штрафом від однієї до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
о! Показати IP 7 Липня 2016 15:30
це що тільки знайшли!!! а якщо пошукати...
хі-хі Показати IP 7 Липня 2016 15:36
це все донецькі і спирт іхній! волиняки не займаються подібним !
Жителька по вул. Коп Показати IP 7 Липня 2016 15:44
По вулиці Коперника є двохповерховий будинок. На першому поверсі торгують масово спиртом. Справжній притон. Алкоголіків повно. Дільничі не реагують!
Анонім до Жителька по вул. Коп Показати IP 7 Липня 2016 17:17
Дільничі діють як посередники
дільничних там вже н Показати IP 7 Липня 2016 21:49
брехня це все анонім
анонім Показати IP 7 Липня 2016 21:51
дільничних там вже не має

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus