USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку в гаражі розливали горілку відомих брендів

7 Травня 2018 12:25
Правоохоронці у гаражному приміщенні в Луцьку виявили підпільний цех, де розливали контрафактну горілку, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Як встановили правоохоронці, в місці проведення огляду було налагоджено незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Сурогатний алкоголь розливався у пляшки з етикетками популярних горілчаних брендів та маркувався марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Зокрема, оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу майже 250 пляшок готової продукції відомих торгових марок. Крім того, в підпільному цеху знаходилося ще близько 300 літрів спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію "оковитої".

На час проведення огляду правоохоронці також виявили та вилучили понад 300 підроблених марок, типовий для підпільного виробництва реманент - порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричні насоси, фільтри.

Загалом вилучено товарів підакцизної групи орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола причетних осіб до такої незаконної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кар Показати IP 7 Травня 2018 12:50
В кооперативі ,,Стир" Шевченка, 26/б прямо при вході справа розливають спиртягу.
Він Показати IP 7 Травня 2018 13:10
На Трункіна хай заїдуть- там де пляшки люди здають- от де треба брати за фальсифікат підприємця Майбороду!!!
Богдан Сташинський Показати IP 7 Травня 2018 13:44
Чим більше вартує горілка у магазині - тим більше прибуток у фальсифікаторів, їм є за що ризикувати, а ще замішани у цьому наші можновладці... Треба як у Білорусі - сходу 8 років без права листування...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus