USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку в авто знайшли 350 л фальсифікованого коньяку та горілки

29 Листопада 2018 15:45
На одній з вулиць Луцька фіскали виявили транспортний засіб, яким незаконно перевозили з метою збуту фальсифікований алкоголь. Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Оглянувши автомобіль марки Wolksvagen LT під керуванням місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 350 літрів горілки та коньяку розлитих в упаковки типу «bag-in-box». Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 110 тис. гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення. На даний час вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

Наголошується, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу «bag-in-box» заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 29 Листопада 2018 16:56
Он постоянно перевозит алкоголь!!! Ещё и левые Сигареты

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus