USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зі складу вилучили фальсифікату на півмільйона

28 Січня 2016 13:44
Під час операції «Акциз 2016» у Луцьку виявили підпільний склад з фальсифікованою підакцизною продукцією на півмільйона гривень.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Як з’ясувалося під час обшуку, в приміщенні складу, який не внесений в Єдиний державний реєстр місць зберігання підакцизної продукції, незаконно зберігалося більше 5 тисяч пляшок різних об’ємів фальсифікованої алкогольної продукції, що маркувалися маркованими марками акцизного податку із ознаками підробки, та десятилітрові ємкості повністю заповнені рідиною з характерним запахом спирту.

Підроблена горілка містила етикетки відомих українських виробників. Орієнтовна вартість вилученого сурогату –близько 400 тисяч гривень. Водночас, правоохоронці вилучили понад 7 тисяч пачок тютюнових виробів теж популярних брендів, орієнтовна вартість яких становить 100 тисяч гривень.

Вказані підакцизні товари зловмисники планували реалізувати через роздрібні торгівельні мережі Волинської області.

Наразі вирішується питання про призначення експертиз, триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus