USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в підвалі п’ятиповерхівки - озеро

16 Липня 2014 08:29
Власне озеро у підвалі будинку отримали мешканці луцької п’ятиповерхівки на вулиці Новочерчицькій, 1. Після дощу - в підвалі починають кумкати жаби. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Сюрприз у вигляді власного ставка в підвалі, мешканці четвертого під’їзду отримали відразу після зливи, що була на вихідних. Люди кажуть, із водою, яка підмиває будинок, воюють уже кілька років. Поки - безрезультатно.

Мешканка будинку Галина розповіла: «Наш підвал затоплює, ми вже кричимо років шість-сім. Весь час… Вся дощова вода, як тільки великий дощ, потрапляє у підвал… Стіни полопали. Під вікнами все попрогнило - то, шо може бути в хаті».

Від грибка, який псує стіни майже в усіх квартирах першого поверху, люди рятуються як можуть. Хтось утеплює стіни, а хтось часто робить ремонт.

Кажуть підвали підтоплює після того, як людям перекрили стару теплотрасу та облаштували бойлерну. Коли мешканці забили на сполох - працівники житлово-комунального підприємства причину підтоплення знайшли майже відразу.

«Підвал 4 під’їзду затоплюється через попадання в лотки недіючої теплотраси, яка колись функціонувала для опалення будинку від котельні підприємства «Зовнішекономхліб». Працівники ЖКП № 2 проведуть відповідні роботи до 1.10.2012 р», - розповідає Галина.

Підмостку біля будинку комунальники почали робити зі старого асфальту, що вже був у використанні. Тільки от не закінчили. Шматки невикористаного матеріалу тепер прикрашають двір будинку.

Будинок на балансі ЖКП №2 . Його директор Володимир Рижук запевняє, недіюча теплотраса ні до чого: «Теплотрасу відкривали, і самі мешканці бачили, що вона - суха. Через неї не йшло. А біля самої стіни - все засипано, втрамбовано і забетоновано. Вода відкачається - будем бачити звідки більше йшло».

Комунальник обіцяє, що до кінця липня навколо будинку зроблять підмостку. І це відразу підсушить підвал.

Тож поки ЖКП не почне заливати бетоном навколо будинку підмостку, мешканцям залишається тільки молитись, щоб не було дощу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Боголюбы Показати IP 16 Липня 2014 08:36
Как говорил классик из фильма "Афоня" : Здесь нормы ГТО сдавать можно.
Мешканець Показати IP 16 Липня 2014 08:42
Запустили товстолоба та сома, хай гниль виїдають!
макс Показати IP 16 Липня 2014 11:58
те ж саме твориться в підвальних приміщеннях будинку 1 по вул.Ветеранів. що біля Сапалаївки. Там споруджене бомбосховище під усім будинком, але владі наплювати на це і ось так воно стоїть затоплене вже з десяток років.
Бізнес Мен Показати IP 18 Липня 2014 01:16
Можна карасів розводити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus