USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У п'ятиповерхівці затопило підвал, продовжує заливати

8 Березня 2015 10:19
У 5-поверховому будинку, що на околиці Нововолинська, затопило підвальне приміщення.Інцидент трапився вчора, 7 березня. Про це інформує БУГ.

Із самого ранку небайдужі жителі будинку №18, що на 15 мікрорайоні, помітивши, що їхній підвал затоплює, намагались викликати відповідні служи. У відповідь – чи то перенаправлення в інші інстанції, чи то відмовки. Як результат – увечері води майже по коліна, а близько 21:00 все ж прибули працівники водоканалу, – розповідає мешканець будинку.

На питання, чому так довго їхали, працівники водоканалу відповідають, що вони тільки заступили на зміну й відразу ж виїхали на виклик, а за попередників відповісти не можуть.

У приміщенні жителі будинку зберігають овочі та консервацію, хоча після такого потопу мало що лишитися придатним до вживання.

Зі слів працівників водоканалу, вода у підвалі має невідоме походження, адже ознак каналізаційних проривів немає, рідина не властиво мутна і гаряча. Відкачавши цілу машину води із зливної системи, ліньовки, вона миттєво поновилася (хоча будинок, в якому знаходяться підвали, знаходиться значно вище), є припущення, що, можливо, прорвало трубу, яка забезпечує тепло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Березня 2015 12:11
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus