USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку в рамках минулорічного бюджету участі передали спецпризначенцям два пристрої

1 Квітня 2024 17:44
У п’ятницю, 30 березня, у Луцьку реалізували черговий проєкт конкурсу «Бюджет участі 4.5.0», що проводився у 2023 році «Прицілюємось на ПЕРЕМОГУ. Тепловізійні приціли для ССО».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Снайперському підрозділу військової частини А1788 Сил спеціальних операцій Збройних сил України передали два пристрої: Senopex DOT A5 та INFIRAY (IRAY) Rico Micro RH25/PFN640.

Ці приціли нічного бачення допоможуть спецпризначенцям ефективно виконувати задачі з оборони нашої країни!

Читати ще: Монокуляр для 100-ї ОБрТрО: у Луцьку реалізували перший проєкт в рамках минулорічного бюджету участі

Міський голова Ігор Поліщук подякував автору – Наталії Прокопук за ініціативу, а також мешканцям, які проголосували за проєкт.

Нагадуємо, що сьогодні розпочався новий конкурс Бюджету участі 4.5.0. До кінця квітня триває збір заявок. Проєкти можуть бути спрямовані виключно на підтримку ЗСУ, реабілітацію воїнів та цивільний захист населення. Варто зазначити, що у 2024 році Бюджет участі буде проведений двічі – у першому та другому півріччях. Реалізація проєктів першого конкурсу – до кінця поточного року, другого – у 2025 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus