USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку в Старому місті горіла пам'ятка архітектури XVIII століття. Подробиці

10 Січня 2022 18:39
У Луцьку 10 січня трапилося загоряння у приміщенні дієцезії Римо-католицької церкви.

Про це розповів настоятель Петропавлівського кафедрального собору Павло Хом’як, пожежа сталася в котельні, йдеться у сюжеті Суспільного.

У приміщенні під час загоряння перебували п’ятеро людей. Ніхто не травмувався.

«Ми одразу відключили будинок від електромережі, погасили котел та вивели людей. Спробували вогнегасником біля котла трубу охолодити, побачили, що нам нічого не вдається, і одразу викликали рятувальників», – розповідає священник.
Як розповіла начальниця відділу ГУ ДСНС Волині Ірина Варварук, повідомлення про пожежу надійшло о 12:55. На виклик виїхали три пожежні автомобілі та 13 рятувальників. Загоряння вдалось локалізувати о 13:17, повністю його ліквідували о 13:43.
Зі слів настоятеля, двоповерхова будівля у Старому місті, яка загорілася, — пам’ятка архітектури національного значення XVIII століття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанко Показати IP 10 Січня 2022 19:13
То це не притон безхатьків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus