USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку – вакантні місця на посади прокурора і керівника відділу

26 Серпня 2016 18:42
Луцька прокуратура оголосила конкурс на заміщення двох посад прокурорів, а також керівника одного із відділів міської прокуратури.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 серпня, повідомив перший заступник Луцької міської прокуратури Олег Юрченко.

З його слів, за станом на 1 липня цього року в міській прокуратурі займають різні посади 27 працівників. Однак, уже сьогодні є наказ про скорочення однієї із посад.

Окрім того, три вакансії – тимчасові, оскільки пов’язані із відпустками прокурорів по догляду за дітьми до трирічного віку.

Натомість, у міській прокуратурі шукають претендентів на заміщення трьох посад – керівника відділу та двох прокурорів.

«До Нового року у нас буде стовідсоткове заповнення штату. Ми потребуємо кваліфікованих працівників, адже за станом на 1 липня цього року на одного прокурора припадає аж 265 кримінальних проваджень», - підсумував Олег Юрченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 26 Серпня 2016 20:05
При Пшонці прокурорам, звичайно, легше жилося. Раніше вони казали слідчим (ворогам народу, які не поповнюють бюджет і винуваті у всіх бідах України, але це окрема мова) ви приймайте рішення, а МИ (прокурори) побачимо. А зараз і їм треба нести за оголошення підозри солідарну відповідальність з ворогом народу (слідчим).
сергій Показати IP 26 Серпня 2016 20:06
що за*цяли ск*тиняки? Конфіскацію буде повна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus