USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку ВАЗ влетів у електроопору, загинув 27-річний водій

27 Січня 2022 09:08
У Луцьку 27 січня близько 2 години ночі за Гнідавським мостом сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та влетів в електроопору. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої виклик надійшов о 01:29. В аварії постраждав 27-річний чоловік, водій авто. Він отримав важкі травми. Постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа доставили у Луцьку міську клінічну лікарню. На жаль, чоловік від отриманих травм помер.

Як повідомив у коментарі заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, постраждалого у ДТП чоловіка доставили у лікарню вже мертвим. Від отриманих травм він помер по дорозі у лікарню. Наразі тіло скерували на судово-медичну експертизу.

У пресслужбі ГУНП у Волинскій області зазначили, що водій не був пристебнутий паском безпеки та отримав серйозні ушкодження. За цим фактом відомості внесено в ЄРДР за ст. 286 ККУ.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
... Показати IP 27 Січня 2022 11:05
Співчуваю,невиносна втрата,але треба жити далі...Хай Бог потішить
Нострадамус Показати IP 27 Січня 2022 11:07
Якщо влетiв, значить летiв...
Лучанин Показати IP 27 Січня 2022 11:57
Не обов'язково летів. Мені у 1986 допоміг вижити ремінь. Правда був якийсь час у відключці. Ситуація аналогічна - тільки я був пасажиром. Швидкість була 40-45 км/год, але понесло сильно й кузов повністю довелось міняти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus