USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку вчергове шукають перевізника на маршрут до села Озденіж

19 Липня 2023 19:10
В обласному центрі Волині знову оголосили конкурс на перевезення за маршрутом №56 «Луцьк – Озденіж».

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, у березні виконком оголошував конкурс на маршрути № 56 «Луцьк – Озденіж», № 58 «Луцьк – Сьомаки», № 59 «Луцьк – Небіжка». До проведення конкурсу та затвердження результатів тимчасовим перевізником на маршрутах призначили ФОП Тимощука М.С.

Сьогодні ж на розгляд виконкому винесли питання про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 56 «Луцьк – Озденіж».

У зв’язку з необхідністю організації перевезень пасажирів до сіл Сирники, Іванчиці, Озденіж члени виконкому оголосили новий конкурс на маршрут №56.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, с. Зміїнець, с. Милуші, с. Княгининок, с. Сирники, с. Іванчиці, с. Озденіж (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Озденіж).

Дата проведення конкурсу – 29 серпня 2023 року.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus