USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вчилися плести браслети-обереги

28 Квітня 2016 17:16
Черговий майстер-клас для особливих дітей в рамках проекту «Назустріч милосердю» відбувся у Луцьку 27 квітня.

Про це повідомили організатори.

Майстер-клас з виготовлення браслетів шамбала ініціювала майстриня Ірина Голощапова.

«Шамбала» в перекладі з санскриту – місце миру й спокою. В давні часи браслети шамбали виглядали по-іншому: це були шнурівки з шовку з дев’ятьма вузликами. Пізніше до вузликів почали вплітати кольорові намистини. Сьогодні браслети шамбала є модними та елітарними прикрасами, що ховають в собі історію і древні смисли.
«Техніка виготовлення браслету вимагає зосередженості, спокійних емоцій та розвиває дрібну моторику у дітей», - розповіла майстриня та менеджер проекту Ірина Голощапова.
Захід відвідали діти з луцького навчально-реабілітаційного центру. Кожен виготовив для себе браслет-оберіг з намистинами улюблених кольорів. Декілька дітей через стан здоров’я не змогли відвідати заняття, тому матеріали й інструкції їм передали, аби у вільний час з товаришами вони могли долучитись до справи. Після заняття всі діти пішли з подарунками і з нетерпінням очікують наступних майстер-класів.
Нагадаємо, нещодавно в рамках проекту «Назустріч милосердю» відбувся майстер-клас, на якому дітей вчили робити вироби з глини.

Проект «Назустріч милосердю» реалізується ініціативною групою студентів Інституту філології та журналістики СНУ ім. Лесі Українки у партнерстві з ГО «ЦВОК», СГО «Молодіжна платформа» (основний партнер Програми), Центром реабілітації інвалідів дитинства та сиріт «Зірка надії» та клубом «Патріот Батьківщини». Фінансування проекту отримано в рамках програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Травня 2016 19:50
ОЧЕНЬ ХОРОШЕЕ ДЕЛО И ДЕТИ ЗАНЯТЫ.....
ВЕРА Показати IP 4 Травня 2016 19:52
МОЛОДЕЦ ,ИРИНА-ТАК ДЕРЖАТЬ! УДАЧИ,ЗДОРОВЬЯ.ДОСТАТКА И НОВЫХ ИДЕЙ ЖЕЛАЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus