USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться позачергова сесія облради через підвищення тарифів

13 Січня 2021 10:16
У Луцьку скликається позачергова сесія Волинської обласної ради.

Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Григорій Недопад.

Сесія відбудеться 14 січня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради.

Розглядатиметься питання «Про звернення Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення».

Нагадаємо, 14 січня також відбудеться позачергове засідання і міської ради щодо недопущення підвищення тарифів для населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Показати IP 13 Січня 2021 10:31
Температурні графіки не затверджені,теплові навантаження на будинки взяті з 50років!!!! Дані проблеми навіть не обговорювались на робочій групі з питань теплопостачання(групу півроку не збирають!!)-аналіз відсутній.І вельмишановні депутати з голосу будуть звертатись до президента ,не використовуючи своїх повноважень!!??Cпочатку необхідно розібратись,що коїться з Луцьктеплом,чому тарифи самі більші,і як вони рахуються!!!!
К.лучанин Показати IP 13 Січня 2021 11:15
А чому так пізно Волинська облрада реагує , а не працює з випередженням ситуації, хіба не бачили до чого це може привести? Поки самі громадяни України не почали виступати з протестами влада України і місцева влада нічого не робила. Людям немає чим платити!!!! За пенсіонерів вже мовчу ,тут взагалі колапс фінансовий! ВІдбувається геноцид українського народу сучасний. Зелена пліснява хоче винищити українців під егідою міжнародної корупції(а така існує!) і кажуть що ми будуємо капіталізм і тому все можна , бо ринок повинен бути у всьому. Українці вже не ті стали, тарифи стануть поперек горла владі і депутатам ВРУ, народ повстане.
Василь до К.лучанин Показати IP 13 Січня 2021 12:26
Ще наприкінці 19р було прийнято рішення про створення робочої групи по даних проблемах.І багато питань було піднято на цій групі,також були попередження про негативний розвиток подій.На жаль,роботу групи заблокували.Щоб розібратися в даних питаннях-то потрібні досвідчені фахівці-практики.А так можна звертатись і до Господа-Бога.Але всім відомо:"Хто рано встає-тому і Бог дає"!А раз нічого не робили-то і маємо такий результат.Все закономірно,на жаль.
Анонім Показати IP 13 Січня 2021 11:27
Облгази зобов'язані оплачувати всім українцям оренду територій, а не тиснути тарифами: офіційна позиція народу України. Газові мережі були оплачені з державного бюджету під час масштабної газифікації, а деякі профінансовані двічі - оскільки обласні газорозподільні компанії користувалися незнанням українців про проведення газифікації і вимагали самостійно оплатити установку і підключення газових труб до будинків. Території, за якими проведена газопровідна система, належать місцевим громадам. Таким чином виходить, що жителі України повинні платити за транспортування свого газу, по своїй землі і за своїми, вже не раз оплаченими, трубами. Народ України закликає уряд і монополістів негайно припинити умисне знищення свого народу і виступає за скасування постанови про підвищення тарифів на транспортування і доставку газу.
" до Анонім Показати IP 13 Січня 2021 12:25
газотранспортне систеиа азіровим передана в користування фірташу.і украінці повинні сплачувати за газ і труби.і добре що поки не сплачуємо за стовпи і провода по яких передається струм!
Дідо до " Показати IP 13 Січня 2021 13:54
Азаров ще нормальним був.
Антін Показати IP 13 Січня 2021 12:59
Народ України може тепер закликати кого хоч, але ніхто не допоможе. Народу треба було закликати один одного думати головою, коли комедіянта вибирали. А тепер лишається насолоджуватись трагікомедією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus