USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбулася благодійна «Дивогонка» для наймолодших

4 Жовтня 2015 14:33
«Дивогонка» для наймолодших лучан відбулася у Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Благодійний захід організував фонд «Стопрак». Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Кількадесят маленьких лучан із велосипедами та їхні батьки зібралися на центральній алеї парку, щоби повправлятися у швидкості.

Участь у дивогонці взяли дітки від двох до десяти років. Заїзди відбувалися в різних вікових групах. Так, найменші гонщики їхали на так званих велоходах. Старші ж учасники крутили педалі справжніх велосипедів. На переможців чекали призи та подарунки.

Захід мав благодійну мету. Всі охочі могли пожертвувати гроші в скриньки від фонду «Стопрак» для лікування хворих діток.

Президент фонду Марія Адамчук подякувала учасникам за небайдужість, адже зібрані кошти витратять на потреби малечі, дитинство якої затьмарили невиліковні або дуже важкі хвороби. Юним же гонщикам вона побажала здоров’я та перемог.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus