USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку відбувся Форум волонтерських ініціатив. Фото

19 Грудня 2023 18:58
Сьогодні, 19 грудня, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки під час Форуму волонтерських ініціатив обговорили проблеми, виклики та історії успіху на волонтерській ниві, співпрацю влади та бізнесу, органів громадянського суспільства та громадськості перед обличчям реальних загроз.

Про це інформує Луцька міська рада.

На захід завітала заступник міського голови Ірина Чебелюк, волонтери, представники соціально-відповідального бізнесу, громадські організації волонтерського спрямування та заклади освіти, що працюють на волонтерській ниві.

Під час Форуму в учасників була можливість поставити запитання спеціалістам у відповідних галузях, відвідати алею волонтерських ініціатив, познайомитися з волонтерами та відвідати майстер-класи з тематик, дотичних до допомоги ЗСУ та цивільної безпеки.

Читати ще: У Луцькраді радилися з громадськістю щодо бюджету на наступний рік

Організатори заходу: Луцька міська рада та Волинський національний університет імені Лесі Українки. Партнери: Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», мережа магазинів «Офіс центр» (Офіс Центр Луцьк), ТОВ «ДК "Сладоград"» (HR Sladograd).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus