USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку відбувся рок-концерт заради життя дівчини

23 Березня 2015 17:31
Благодійний рок-концерт, на якому збирали кошти для постраждалої внаслідок нещасного випадку Вікторії Романчук, відбувся у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі громадської ініціативи «Іскра».

Нагадаємо, 15 лютого у Луцьку сталася трагедія. Вікторія зі своїм хлопцем Владиславом стрибали з 50-ти метрової труби в районі КРЗ (вулиця Єршова, 5). Обірвався трос, і вони впали. Влад помер у лікарні, а Віку, незважаючи на численні травми, вдалося врятувати.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНКА, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА В РОУП-ДЖАМПІ, ВИЙШЛА З КОМИ

Проте вона все ще потребує тривалого лікування, на що потрібні чималі кошти, з метою збору яких молодіжний рух «Іскра» ініціював благодійний концерт «Рок для життя».

Захід відбувся у неділю, 22 березня, в пивному клубі «Оболонь». На участь у концерті зголосилися гурти Четвертий вимір, Jackson Crack, Panic Station, та One Light Inside. Під час виступу музикантів, на якому були присутні близько сотні лучан, активістам руху «Іскра» вдалося зібрати 4 тис. грн, які будуть спрямовані на подальшу реабілітацію Вікторії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 18:11
я розумію, шкода, так, але ж постраждала через свою дурість, реально, невже нема нагальніших питань на що збирати кошти? АТО, дітки хворі на рак, взагалі хворі дітки, ні в чому невинні, а це чия доця, що так за неї переживають?
лол до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 18:24
Встань і зроби!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 23:56
шо ж ти за мудак....
Лучанка до Анонім Показати IP 15 Грудня 2016 17:50
Як ви можете таке писати? У неї одна мама. Це дуже добра, щира і світла дівчинка! А постраждала не через свою дурість, як ви пишете, а через халатність організаторів, які беруть гроші, рекламують скрізь і всюди свої послуги. Звичайно, допомагати потрібно усім хто опиняється у складних життєвих ситуаціях і ми це робимо.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 09:42
Молодці. Сподіваюсь, такі акції не завершаться допомогою одній людині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus