USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбувся турнір із футзалу серед школярів

14 Грудня 2019 15:12
У п’ятницю, 13 грудня, відбувся завершальний етап турніру з футзалу на Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед учнів шостих-сьомих класів шкіл міста Луцька.

Боротьба за головний трофей змагань – кубок Фонду – була не по-дитячому гострою. Хлопчаки цього дня викладалися на всі сто, аби вирвати перемогу й отримати звання найкращих.

«Настав фінальний день вже традиційного турніру з футзалу серед учнів шостих-сьомих класів шкіл міста Луцька, – розповів керівник програми Фонду «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний. – Ці змагання – завершальні в цьому році. Загалом у Кубку взяло участь 16 команд. Усі дуже старалися, аби стати переможцями, але ж, як відомо, він може бути тільки один».
Отож, за третє місце змагалися команди ЗОШ №7 та ЗОШ №16. У запеклій боротьбі з рахунком 1:0 перемогла команда ЗОШ №7. А вже у фіналі в герці за Кубок зійшлися найсильніші: команди ЗОШ №25 та ЗОШ №15. Фортуна цього дня була на боці спортсменів із ЗОШ №25. Їм і дістався головний трофей змагань – кубок переможців.

Усі фіналісти турніру отримали брендовані м’ячі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», бронзові, срібні та золоті призери – медалі, а також у кожній команді було визначено найкращих гравців, яких нагородили фірмовими статуетками. У команді ЗОШ №16 найкращим став Денис Горошко, ЗОШ №7 – Ілля Януль, ЗОШ №15 – Денис Терещук, ЗОШ №25 – Артем Литвиненко.
«Сьогодні був дуже хороший матч, ми мали достойних суперників, – каже капітан команди-переможця, він же найкращий її гравець Артем Литвиненко. – Ця перемога – результат нашої наполегливої роботи. Не можу сказати, що нам просто пощастило. Так, звісно, пощастило, адже ми виграли. Але без серйозних тренувань такого результату не було б. Загалом, я вже п’ять років граю і мрію колись потрапити в «Манчестер Сіті», для цього працюватиму над своєю технікою ще більше».
«Я трохи незадоволений нашим сьогоднішнім результатом, – трохи розчаровано ділиться срібний призер Денис Терещук. – Ми тренувалися, старалися. Але не пощастило. Хоча друге місце – непоганий результат, та справжній спортсмен завжди рветься до перемоги. Ну, у мене все попереду. Вже шість років тренуюся, колись хочу грати за нашу «Волинь», я – патріот».

Нагороджуючи спортсменів, Дмитро Піддубний побажав їм успіхів у навчанні, серйозних спортивних досягнень та перемог і закликав тренуватися ще і ще, аби в майбутньому стати відомими на весь світ футболістами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus