USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбувся видовищний чемпіонат з кіокушинкай карате

16 Березня 2021 08:00
332 юні каратисти виборювали звання кращих на Відкритому чемпіонаті Волинської області з кіокушинкай карате, який на вихідних відбувся в Луцьку.

Спортивну майстерність 13-14 березня демонстрували не лише учасники з Волині, а й каратисти з інших областей, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Уже вісім років Владислав з Луцька займається кіокушинкай карате й став чемпіоном України в цьому виді спорту. Хлопець переконаний, що здоровий спосіб життя і заняття спортом не лише позитивно впливають на самопочуття та зовнішній вигляд, а іноді необхідні й для самозахисту.

«Цей спорт заклав в мені характер і сподобався тим, що ти можеш себе захистити і показати щось, – ділиться юний спортсмен. – Якщо ви підете займатись карате, це навчить вас бути сильнішими, і ви станете справжніми чоловіками».
Однак серед учасників змагань з кіокушинкай карате були не лише хлопчаки, а дівчатка різних вікових категорій.

Відкрив змагання Президент Волинської обласної федерації кіокушинкай карате у Волинській області, майстер спорту України міжнародного класу Віктор Москвич. Він подякував усім, хто підтримує спорт та допомагає в проведенні подібних змагань. Саме завдяки цій підтримці та мотивації юних спортсменів вдається досягати вершин світового рівня.

«Дуже багато спортсменів з Волинської обласної федерації кіокушинкай карате, яку я очолюю, є збірниками і кандидатами в збірну України, виступають на чемпіонатах Європи. Найближчим часом будуть змагання чемпіонату України та Європи, який буде в Тбілісі. Наші змагання є свого роду відбірковими і тренувальними для досвідчених спортсменів, які сьогодні завітали до нас», – зауважив голова федерації.
Традиційно підтримує молодих, активних та спортивних Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», адже стимулювати молодь до занять спортом вкрай необхідно.

«Тішусь з того, що дуже багато спортсменів завітало до нас в Луцьк, що усі з посмішками та заряджені на перемогу. Передаю найщиріші спортивні вітання від засновника Фонду Ігоря Палиці, він завжди вболіває за спорт і докладає максимум зусиль для розвитку спорту не лише у Луцьку й на Волині, а й загалом в Україні, – зазначив представник Фонду Дмитро Піддубний. – Метою усіх спортивних змагань є здорова та активна молодь. Подібні чемпіонати відкривають зірок спорту, які згодом представляють нашу країну на світовому рівні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus