USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку «відгриміли» одесити «Epolets». ВІДЕО

1 Серпня 2015 21:44
У рамках дев’ятого фестивалю національного опору «Бандерштат» на луцьку сцену вийшли хлопці з гурту «Epolets». Музикантів тепло зустріла місцева публіка та ще довго не хотіла відпускати зі сцени – довелось виконувати дві пісні на біс.

Головну музичну сцену фестивалю цього дня відкрив гурт українського металкор-гурту «Morphine Suffering». Після чого на сцену запросили одеситів із «Epolets». Як розповіла ведуча фесту Вікторія Жуковська, хлопці від’їздили з концертами, напевне, всі міста України. «А якщо у вас у місті ще не були, значить обов’язково будуть», - додала вона.

Гурт був заснований у 2012 році, і до останнього часу виконували пісні, здебільшого, англійською мовою. Щоправда, останнім часом у їхньому репертуарі почало з’являтися все більше українських пісень. Музиканти вважають, що їхня музика — сплав кількох поколінь рок-культур: диско 70-х, хард-рок 80-х, гранж 90-х. Хоча, те що прозвучало в рамках виступу «Epolets» на «бандерштатівській» сцені швидше нагадує денс-рок.

Після виступу фанати ще довго не відпускали вокаліста гурту Павла Вареницю - автограф-сесія та селфі-сесія тривали з добрих півгодини. Естафету музиканти передали гурту «Карна», які порадували публіку екзотичним «гуцул-роком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus