USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Зі спритністю кіношного лиходія: у Луцьку виступили творці нового українського шансону Міша Крупін та гурт «Корупція»

5 Червня 2021 14:43
Завіса із червоного оксамиту, люстри «під кришталь», атмосфера дорогого кабаре: луцькі любителі якісного шансону занурилися у світ чоловіків у дорогих костюмах та шикарних жінок із яскравим парфюмом. Так, в обласному центрі запалювали Міша Крупін та гурт «Корупція».

Концерт відбувся у п’ятницю, 4 червня, у Волинському обласному академічному драматичному театрі.

Зі спритністю кіношного лиходія Міша Крупін та гурт «Корупція» віртуозно розкривали людські серця та взаємодіяли із публікою, тому що кожна пісня виконавців схожа на нескінченну і щиру розмову з випадковим подорожнім у купе, яка трапляється раз в житті, і то якщо пощастить. Виконавець нео-шансону Крупін з легкістю жонглює музичними стилями, однаково смакуючи джазові стандарти та одеський фольклор.

Свій виступ артисти розпочали із колоритної композиції з «блатним» одеським присмаком «Скрипочка»:

«Зачем ты, мама, мне купила скрипку? Зачем ты, мама, этот сложный инструмент? Теперь твой Миша дарит женщинам улыбку, Поёт он песни под акомпанемент…»
За нею разом з музикантами винятково стильний Міша Крупін видав зі сцени одне з найвідоміших творінь музичної формації «Красный Бархат», де ліричний герой пісні разом із супутницею розігрують із допомогою чорної валізки «прокурорських» та «силовичків».

Варто зауважити, що цей трек змусив луцьких поціновувачів новітнього шансону піднятися зі своїх місць і підспівувати й підтанцьовувати в такт музиці.
Фронтмен гурту Крупін не цурався «давати п’ять» глядачам та постійно загравав з публікою.
Лучани довго не хотіли відпускати музикантів зі сцени, гукаючи їх «на біс».

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото та відео автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Карась Показати IP 5 Червня 2021 14:56
російськомовне?
" до Карась Показати IP 5 Червня 2021 15:18
нет!
Бред Показати IP 5 Червня 2021 20:38
томущомаячня якась!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus