USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – відкрита першість з карате серед дітей області

17 Вересня 2015 18:00
У Луцьку 20 вересня відбудеться Дитячо-юнацька відкрита першість Волинської області з карате. Змагання проходитимуть у СОК «Адреналін-сіті», на вулиці Карбишева, 1.

Організатори вже повідомили детальну програму змагань. Так, о 10.00 – початок заходу. Об 11.30 - урочисте відкриття.

О 14.00 стартує показовий професійний поєдинок за участю провідних спортсменів Волинської області: багаторазового чемпіона України з карате та рукопашного бою Дмитра Щурука і багаторазового чемпіона України з традиційного та контактного карате Василя Бляшука.

Відкрита першість відбудеться за участю восьми команд (80 спортсменів), які розігравши 30 комплектів нагород, отримають медалі та відповідні дипломи.

Організатори змагань: ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» (голова Віктор Сирота) та Клуб спортивного карате «Волинь» (голова Валентин Бродович).

Почесні гості змагань: президент Всеукраїнських федерацій JKA та IKA, володар сьомого дану Олександр Крисько, президент Федерації контактного карате України, володар п’ятого дану Олександр Семенюк, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus