USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відповіли на петицію щодо дитячих спортивних шкіл

12 Січня 2017 10:56
На петицію, у якій лучани просять залишити дитячі спортивні школи в підпорядкуванні управління освіти, дали відповідь у міськраді.

Електронну петицію з проханням залишити КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2 у структурі управління освіти зареєстрували 15 грудня.

У петиції, автором якої є Світлана Ганц, йдеться про те, що багато років поспіль колективи Луцьких КДЮСШ №1, ДЮСШ №2 у співпраці зі школами міста, при хорошій наявній матеріальній базі демонструють високий рівень навчально-тренувальної роботи та високу результативність у спортивних досягненнях вихованців.

«Просимо залишити КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2 у структурі освіти міста та не передавати у підпорядкування інших структур, оскільки за багато років такого функціонування уже сформовано скоординовану успішно діючу систему.

Важливо, не допустити зміни підпорядкування цих установ, бо це може призвести до погіршення умов їх діяльності, бо значна частина секцій цих дитячо-юнацьких спортивних шкіл функціонує в урочній системі та на спортивних базах шкіл міста», - зазначає автор петиції, яку підтримали 327 осіб.

У відповіді міської ради, оприлюдненій 11 січня, повідомили, що враховуючи, що комунальні заклади КДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2 багато років успішно проводять свою діяльність, перебуваючи у підпорядкуванні управління освіти та налагоджена тісна співпраця із загальноосвітніми закладами міста, на базі яких проходить велика кількість тренувальних занять, то питання передачі цих закладів у підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради не отримало підтримки з боку тренерського та батьківського колективу спортивних шкіл та директорів навчальних закладів міста під час громадських слухань 22.12.2016 року.

«Зазначене питання перепідпорядкування не було підтримано і постійними комісіями з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови та з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

На 16 сесії Луцької міської ради 28.12.2016 року під час голосування депутати не підтримали проект рішення про передачу КДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2 в підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту.

Таким чином, вищезазначені спортивні школи залишаються в підпорядкуванні управління освіти Луцької міської ради», - йдеться у відповіді за підписом заступника міського голови Андрія Киці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus