USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відправили молебень за загиблими правоохоронцями

22 Серпня 2016 16:05
У Луцьку вшанували пам’ять правоохоронців загиблих під час виконання службових обов’язків, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області вшанували пам'ять правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків. Керівництво волинської поліції зустрілося з родинами загиблих співробітників. У Свято-Георгіївському храмі відправили молебень.

«Захистити людей – святий обов’язок і справа честі кожного. Наші побратими в перших рядах стали на захист правопорядку, на захист Батьківщини. У цей день ми вшановуємо пам'ять усіх тих правоохоронців, хто віддав своє життя заради справедливості, заради миру, заради майбутнього кожного українця», - зазначив тимчасово виконувач обов'язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

У приміщенні обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України встановили тематичний стенд «Герої не вмирають» з інформацією про загиблих правоохоронців. Працівники поліції також передали родинам загиблих правоохоронців матеріальну допомогу та подарункові картки.

У Свято-Георгіївському храмі, який зведений на території Головного управління НПУ у Волинській області, відправили заупокійний молебень.

Тим часом у групі в мережі Наталія Іщук написала:

"Сьогодні День пам'яті загиблих працівників органів внутрішніх справ та добровольчих батальйонів при МВС. На панахиді помолилися за спочинок душ наших бійців. А ще нам представили свою дошку пам'яті нашим загиблим в АТО. Вічна пам'ять Вам, воїни! Нам вас дуже не вистачає.."., - йдеться у повіломленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus