USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відремонтують ще одну зупинку. Де саме?

15 Жовтня 2021 15:56
Капітальний ремонт посадкового майданчика запланований на зупинці громадського транспорту «Академія рекреаційних технологій та права», що на вулиці Конякіна навпроти будинку №12а.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив тендер на роботи. Пропозиції учасників прийматимуть до 18 жовтня, а 20 жовтня розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість капітального ремонту зупинки становить 92 438 гривень.

Роботи включатимуть демонтаж лав, покриття покрівлі, обшивки, металоконструкцій, облаштування фундаменту під конструкцію зупинки, монтаж навісу зупинки, улаштування посадкового майданчика з бруківки, встановлення нових дорожніх знаків тощо.

Ремонт хочуть завершити до 30 листопада цього року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку зупинку громадського транспорту біля ЖК «Яровиця» перенесли на вулицю Винниченка, 67 з назвою «Вулиця Франка»

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Жовтня 2021 16:13
"Нагадаємо, в Луцьку зупинку громадського транспорту біля ЖК «Яровиця» перенесли на вулицю Винниченка, 67 з назвою «Вулиця Франка»"(С) - а хтось при цьому головою думав? До іншої зупинки 50 метрів. Там де вона була раніше було зручно, а тепер і ні туди і ні сюди. По тендеру: а для чого він взагалі якщо зупинки у місті вирішили типові ставити? Невже хтось інший може зробити таку саму та ще й дешевше? Якщо ніхто не хоче боротися з цим маразмом то краще не пишіть про це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus