USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку влаштували вуличні співи

12 Жовтня 2015 09:24
Вуличні співи організувала молодь «Національного Альянсу» у неділю, 11 жовтня, на Театральному майдані міста Луцька. Про це інформує ВолиньPost.

Вони присвячувались Дню Захисника України.

Усі охочі могли долучитися до акції та поспівати українських повстанських пісень.

Ось як відгукнулась Юля Гульчак про повстанську пісню та вуличні співи: «Для мене повстанська пісня - це щось більше, ніж просто слова. Це ідентифікація себе як українця. Це - память про наших предків, які колись воювали за свою рідну землю, а тепер це роблять їхні нащадки. А під час співів найбільше сподобалась атмосфера і незважаючи на холодну погоду, повстанські пісні заряджали мене і моїх побратимів позитивною енергетикою».

Україна – це країна з великою історією державотворення. Яскравим періодом у житті держави залишилася пам’ять про УПА, а повстанська пісня є частиною нашої культурної спадщини.

Луцький осередок «Національного Альянсу» провів також виставку на тему «Історія УПА». З нею можна було ознайомитися на Театральному майдані з 15:00 і до 19:00.

«Мені приємно що люди, а особливо молодь підходили, цікавились виставкою, історією УПА. В такі моменти розумієш, що робиш все правильно», - додала Юля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus