USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

У Луцьку вночі пограбували дівчину

7 Липня 2014 18:00
Жертвою зловмисника стала 21-річна мешканка Луцька.

Дівчина вночі поверталася додому. У дворі будинку, де вона мешкає, на неї напав невідомий молодик.

Спритник підбіг до жертви і вихопив із її рук сумочку, у якій був гаманець і два мобільні телефони. Сума завданих правопорушником збитків становить 3790 гривень.

Про пограбування дівчина повідомила в міліцію, тож працівники патрульної служби за гарячими слідами за підозрою у скоєнні правопорушення затримали 28-річного місцевого жителя, який, як з’ясувалося, є сусідом заявниці. До того ж, у минулому він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Нині ж йому доведеться знову постати перед судом, адже за фактом пограбування працівники міліції розпочали кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Інформаційне агентство Волинські Новини радить жінкам уникати перебування на вулицях Луцька уночі, ще й на самоті. Висловлюємо сподівання, що прикрі інциденти не матимуть місця у нашому місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 18:10
ибо нехе* шлятись поночам самій
Andrij до Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 19:31
то може тепер взагалі на вулицю не виходити???????? просто злодіям таким не давати відкупитися за скоєне а паяти по 5 років в"язниці....тоді і задумаються чи краще один день за награбоване погуляти чи 5 років посидіти (((((((((
таки-так до Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 20:31
воно-то так, а може з роботи поверталася (э ж вечірні зміни). не мисли надто примітивно
ФигВам Показати IP 7 Липня 2014 22:16
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus