USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку вночі виявили чоловіка з діркою в шиї

2 Липня 2019 13:37
«У невідомої особи дірка в шиї, вона стікає кров’ю», – таке повідомлення отримали патрульні в ніч на 2 липня з проспекту Молоді в Луцьку, повідомляє патрульна поліція Волині.

Першими на місце події прибули поліцейські роти тактико-оперативного реагування. Побачивши чоловіка з сильною кровотечою, інспектор надав йому домедичну допомогу, закрив рану та притримував громадянина до прибуття медиків.

Жодних подробиць, за яких обставин з ним таке сталось, той сказати не міг.

Згодом поліцейські виявили чоловіка, який міг бути причетний до нанесення тілесних ушкоджень потерпілому. Біля нього виявили предмет, схожий на ніж, з характерними плямами крові.

Далі всі обставини встановлювала слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 2 Липня 2019 14:02
Закрийте ті гадюшники,гральні заклади,ви що не бачите які там люди збираються?
лучанка Показати IP 2 Липня 2019 15:36
Яка небезпечна робота у поліцейських. Затуляти рану, хай навіть у рукавичках, з якої б"є кров -це героїзм. Кров то буває різна- і з гепатитами, і з ВІЛ.. А на руках часто бувають подряпини.І щеплень від цієї зарази немає, ну крім геп.В. Постійний ризик. Тільки за це можна давати величезну зарплату. А є ще й кримінал.
123 до лучанка Показати IP 2 Липня 2019 16:45
Ти, героїзм, почитай як Віл передається, щоб в обморок не падала від крові.
Я до 123 Показати IP 3 Липня 2019 09:31
Людино, обмоток? А Ви виїдіть з патрульними на ДТП, де мозок на асфальті валяється, і кості з під шкіри тирчать. Чи заспокойте п'янючого сімейного дебошира. (Все це ще мєлочі роботи поліцейського). Я знаю про що говорю.
всезнайко Показати IP 2 Липня 2019 17:20
притони нічні закрити пора давно тільки як коли скрізь кришує якась волосата лапа а маємо те що маємо
лучанка Показати IP 2 Липня 2019 17:26
Ви мені не тикайте, звертатись до мене на ти ще потрібно заслужити. Краще поставте на собі експеримент-подряпайте руку і накапайте інфікованої будь-яким вірусом крові. При низькому імунітеті і відкритому кровотоці наслідки не передбачувані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus