USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 40.00 40.25
  • PLN 9.90 10.04

У Луцьку водій Renault «пролетів», не пропустивши пішоходів. Відео

1 Червня 2021 16:50
У Луцьку відшукали водія Renault, який, наближаючись до нерегульованого переходу, не зменшив швидкість і не пропустив пішоходів.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Як зазначають, в управління поліції надійшов відеозапис, датований 19 травня. На ньому зафіксовано, як водій транспортного засобу Renault Sandero, рухаючись вулицею Конякіна та, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не зменшив швидкість. До того ж керманич не зупинився, щоб надати дорогу пішоходам, які в цей час переходили дорогу, чим створив їм перешкоду у русі та грубо порушив ПДР.

Сьогодні ж у місті Луцьку патрульні відшукали 52-річного водія вказаного автомобіля та склали на нього адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП. Окрім того, інспектори здійснили профілактичну бесіду. На щастя, все обійшлося штрафом у вигляді – 340 гривень.

Відео – за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
філолог Показати IP 1 Червня 2021 17:40
52-річний поц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus