USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку водій, якого спіймали вдруге за рік п’яним, попросив суд розтермінувати 34 тис. штрафу

5 Червня 2023 20:08
В обласному центрі Волині водій, який вдруге за рік попався п’яним за кермом, попросив суду розстрочити штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

Водія Volvo V50 Миколу Ж. зупинили на вулиці Володимирській ввечері 11 березня. У нього були ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд він відмовився. Поліцейські кваліфікували його дії, як вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.130 КУпАП. Тобто чоловік попався п’яним за кермом вдруге за рік.

Читати ще: «Не брали кров»: водій BMW X5, якого спіймали у Луцьку п'яним за кермом, у суді заявив про невинуватість

Правопорушник визнав свою вину під час розгляду справи, попросивши суддю розтермінувати адміністративне стягнення на десять місяців.

Любителя п’яної їзди суд оштрафував на 34 тисячі гривень та на три роки позбавив водійського посвідчення. Врахувавши майновий стан правопорушника, штраф розстрочили на десять місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сміх та й годі ! Показати IP 5 Червня 2023 21:11
Коли сідав бухати - то не мав сили волі розстрочити пляшку на десять разів по 50 грам, а залив за комір відразу всю і про майновий стан не думав ! А як штраф платити - то, пане суддя, прошу розстрочити, бо не маю чим платити !
Лучанин Показати IP 5 Червня 2023 22:13
А автомобіль нехай би продав і сплатив штраф. Всерівно три роки не буде їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus