USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку водій ВАЗа серед білого дня їздив під наркотиками: як його покарали

29 Січня 2024 23:03
В обласному центрі Волині за водіння у стані наркотичного сп’яніння судили водія ВАЗа: чоловік їздив містом у світлий час доби.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Правопорушення трапилося 7 жовтня минулого року в обідню пору. Рафаель Г. за кермом ВАЗ 2101 рухався вулицею Боженка. У чоловіка були ознаки наркотичного сп’яніння, але проходити огляд він не захотів.

Читати ще: Сказав на камеру продиктовану поліцейським інформацію: у Луцьку водій намагався уникнути покарання за водіння під наркотиками

Таким чином водій вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП. Докази, серед яких були протокол та відеозапис з нагрудних камер поліцейських, підтвердили вину Рафаеля Г.

На розгляд справи правопорушник вирішив не приходити, але це не завадило суду оштрафувати його на 17 тисяч гривень та позбавити на рік права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 30 Січня 2024 01:26
Рафаель ???? Може то син Дартаньяна вiд Констанцii…. ))))))
Хз Показати IP 30 Січня 2024 07:19
Лише наркомани їздять на ВАЗах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus