USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку водій збив двох пішоходів на «зебрі» та отримав умовне

2 Лютого 2020 20:56
Водій Citroen Nemo, який збив двох людей на пішохідному переході на вулиці Данила Галицького у Луцьку, відбувся умовним покаранням.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 29 жовтня 2018 року обвинувачений, керуючи автомобілем марки Citroen Nemo, рухався вулицею Данила Галицького в напрямку вулиці Гнідавської.

Так, наближаючись до пішохідного переходу, водій не зменшив швидкість руху та допустив наїзд на двох пішоходів, які перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Відзначимо, що внаслідок ДТП потерпілі отримали численні переломи.

Допитаний у судовому засіданні водій свою вину визнав повністю, він попросив вибачення у потерпілих та просив суворо його не карати.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді позбавленням волі на строк чотири роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік, змінивши його на умовне терміном на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дарья Показати IP 3 Лютого 2020 00:01
Звичайно , якщо пішоходи були в стані сильного алкогольного спьяніння , на той час вулиця взагалі ніяк не освітлювалась, йшов сильний дощ і водія засліпило фарами машини, яка їхала назустріч, якщо у водія 30 річний стаж водіння.
савченко Показати IP 3 Лютого 2020 08:34
очень порядочный водитель, он же извинился и попросил *суворо не карати*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus