USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вогнем і тінню рятували життя українських військових

14 Липня 2014 08:19
Показ вистав театру тіней «По ту сторону», а також видовищне вогняне шоу, під час якого відбулась благодійна акція зі збору коштів для поранених бійців української армії, відбулися вчора, 13 липня.

Кошти, виручені під час показу, активісти передадуть військовому госпіталю Луцька. Наразі установі потрібна допомога в медикаментах для поранених бійців АТО на Сході України та хворих мобілізованих волинян.

Благодійни пожертви на лікування поранених бійців волонтери збирали в спеціальні скриньки, звертаючись із проханням про допомогу до перехожих.
Глядачам показали незвичну постановку, а саме дійство відбувалося на революційній сцені Театральної площі. Специфіка театру тіней полягає у тому, що глядач не бачить на сцені акторів, а лише їх тінь, яка проектується на напівпрозору ширму з тканини. Попри те, що організатори розпочали виставу на годину пізніше, ніж планувалося, дійство зацікавило чимало перехожих.
Опісля перед публікою виступили учасники луцького театру вогню «Воїни небес». Юнаки показали яскраве вогняне шоу, вправно жонглюючи вогняними кулями та жердинами, осяювали вечірнє небо яскравими вибухами полум’я з рота. Закінчилось фаєр-шоу видовищним поєдинком з палаючими мечами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Небайдужий Показати IP 14 Липня 2014 12:50
А цікаво, чи була задіяна в цій благородній справі Галина Падалко
вечір до Небайдужий Показати IP 14 Липня 2014 22:40
Канєшна, нада ж папіарітца
Читач Показати IP 16 Липня 2014 08:55
Всім,всім, хто брав участь в організаціїї - велике спасибі. Організувати і свято, і видовище з благородною метою дуже складно. Ведучій - Галині Падалко окреме дякую. P.S. А неграмотні коментарі не варто залишати - соромно за таких писак.
Огранізатори! Показати IP 16 Липня 2014 13:40
Завжди раді допомогти, заради благородної мети! Надіємось, що кошти допоможуть хворим військовим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus