USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку волейболісти змагалися за Кубок Ректора. Фоторепортаж

10 Березня 2023 18:24
В обласному центрі Волині відбулися волейбольні змагання Кубок Ректора «Абітурієнт 2023», присвячені Шевченківським дням.

За головний приз турніру, що був організований Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», змагалося чотири команди: ВНУ, Датинський ліцей, Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ і КДЮСШ №1 м. Луцьк.

Як наголосила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, підтримка спорту, зокрема молодіжного, дуже важлива, тому Фонд приділяє цій сфері дуже велику увагу, всіляко підтримуючи різноманітні змагання. Адже волинські спортсмени показують хороші результати та гідно представляють Волинь на всеукраїнських турнірах.
«Тренуйтеся щодня, ставайте сильнішими щодня. Я бажаю перемоги кожній команді сьогодні та нашій країні загалом. Пам’ятайте, завдяки кому ми можемо проживати цей день та змагатися. Подякуймо Збройним силам України», – закликала спортсменів Катерина Шкльода.
Ректор ВНУ Анатолій Цьось, своєю чергою, привітав спортсменів з Шевченківськими днями, зазначивши, що пророчі слова Шевченка про волю та боротьбу справдилися завдяки нашим Збройним силам України. Ректор побажав волейболістам хорошої гри, гарних подач та хороших прийомів.

«Кожен з вас сьогодні має перемогти вчорашніх себе. Сьогодні ви маєте зіграти краще, ніж грали вчора. Всім бажаю перемоги», – зазначив Анатолій Цьось.
Відкривала змагання гра між ВНУ та КДЮСШ №1 м. Луцьк. Перемогу в двох партіях вибороли представники Лесиного університету.
Загалом же представники ВНУ здобули три перемоги та посіли перше місце. Срібло завоювали хлопці з КДЮСШ №1 м. Луцьк, а третіми стали волейболісти Датинського ліцею.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus