USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку волонтери оголосили збір буржуйок для військових

9 Вересня 2022 17:42
Волонтери луцького штабу «Ангар» оголосили про збір буржуйок для військовослужбовців Збройних сил України.

Про це Суспільному розповіла волонтерка Ольга Валянік.

Зі слів волонтерки, для збору підходять будь-які буржуйки, виготовлені на підприємствах чи у власних майстернях.

«Зима близько й хлопцям та дівчатам холодно на передовій, бо живуть не в приміщеннях, а не в пристосованих умовах, тому їм потрібні буржуйки, щоб обігріватися, гріти себе, собі їжу, навіть сушити одяг», – каже волонтерка.
Зараз на складі волонтерського штабу «Ангар» є пічка, розповів волонтер Андрій Роговський, на якій військові готуватимуть їжу в польових умовах. Також біля такої пічки можна погрітися.

«Полум’я піднімається вертикально вгору й воно працює, як свічка, дуже ефективно прогріває те, що тут є. Коли більший об’єм – можемо більше в топку закласти й на довше буде жару. Тоді військовим не потрібно буде так часто підкидати дрова», – зазначив волонтер.
Ольга Валянік зазначила: якщо у людей є можливість виготовити чи подарувати буржуйки військовим на фронт, то їх можна приносити у волонтерський штаб, що на вулиці Залізничній, 9.

«Якщо є можливість передати з іншого міста – теж, будь ласка, зв’язуйтеся з нами через наші соцмережі, будемо вам вдячні», – говорить волинянка.

Волонтерка Ольга Валянік додала: буржуйки відправлятимуть найперше для військових на тих напрямках, де ведуться активні бойові дії, а залишок – для бійців, які знаходиться не в зоні бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луч Показати IP 9 Вересня 2022 18:57
Не розумію чому у них на фото весь час купа речей на складі , якщо правильна логістика воно зразу їде на передок , а не гниє в приміщені!?
Волонтер Показати IP 9 Вересня 2022 20:06
Зверніться до правоохоронців, які кошмарять волонтерів, нехай вони вам дадуть...
Пропоную Показати IP 10 Вересня 2022 09:22
Провести ревізію де ті буржуйки які були поставлені в армію у 2014-2022 роках. Чи хоча б акти інвентаризації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus