USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку волонтери роздають безплатні гарячі обіди

11 Грудня 2022 22:39
Безплатні гарячі обіди готують та роздають пів сотні волонтерів у Луцьку. Харчами допомагають людям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Про це розповіла Суспільному волонтерка Олена Жигуліна.

Започаткували благодійну акцію «Кухня для потребуючих», щоб допомагати окремим категоріям громадян, яким складно про себе подбати під час вимкнення світла, відсутності води та тепла у помешканнях.

«Здебільшого ми готуємо суп або борщ. Має бути щось м’ясне, «костомашки», обрізи, якщо немає, то можуть бути солянка або макарони, якась крупа, щоб було густеньке», – каже Олена Жигуліна.
Готують та доставляють «гарячі обіди» волонтери двічі на тиждень.

«Безплатні обіди волонтери роздають дітям-сиротам, дітям з інвалідністю, із синдромом Дауна, людям старшого віку та переселенцям», – розповіла благодійниця Анастасія Марків.
Цього разу «гарячі обіди» отримали 30 вихованців центру реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя».
«Це дуже актуально, особливо коли зараз холодно, а я ще проживаю на окраїні Луцька, з собою важко привезти їжу. Нам нещодавно привозили борщ, дуже смачний», – розповіла вихованка центру Альона Стасюк.

Як зазначила благодійниця Анастасія Марків, минулого року волонтери приготували близько трьох тисяч літрів гарячих супів та компотів, безплатні обіди отримали понад 5 тисяч волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus