USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку врятували чоловіка, який випав з 4 поверху

16 Квітня 2018 11:10
Правоохоронці виявили на місці події на землі чоловіка майже без одягу, з ротової порожнини якого йшла кров.

Заявники повідомили, що той міг випасти з 4 поверху будинку, повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

«Говорити він не міг, лише стогнав, задихався. Про випадок одразу повідомили на 103. Поки чекали медиків, перевернули його на бік, хотіли очистити ротову порожнину від запеченої крові, підтримували», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Тарас.

Попередньо, в чоловіка внутрішня кровотеча, забій головного мозку, численні переломи. Медики госпіталізували потрепілого та провели йому операції, наразі він знаходиться в реанімації і до свідомості ще не прийшов.

У коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини у патрульній поліції Волині повідомили, що постраждадому близько 40 років.

Як пише Волинь24 з посиланням на власні джерела, чоловік дійсно випав з вікна четвертого поверху на вулиці Шептицького. Наразі постраждалий перебуває у реанімації у тяжкому стані.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Наразі слідчі встановлюють всі детальні обставини інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus