USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку врятували виснажену жінку, яку морили голодом

2 Січня 2019 14:23
У Луцьку врятували виснажену жінку від голодної смерті. За словами сусідів, жінка кілька останніх днів не виходила на зв'язок. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 1 січня, близько 13 години інспектори патрульної поліції отримали повідомлення з вулиці Гордіюк у Луцьку, що сусідка вже кілька днів не виходить на зв'язок.

"Спільно з рятувальниками пробрались у житло 76-річної пенсіонерки. Жінка лежала на землі і була дуже виснаженою. Її забрали до лікарні", – йдеться у дописі патрульних.

Як інформує T1.UA, жінку морить голодом власна дочка. У квартирі проживає три жінки різного покоління: постраждала, її донька та онука. На час новорічних свят онука, яка навчається у Луцькому технікумі, була відсутня. Її ж мати, зачинивши постраждалу вдома і не залишивши їй ключів, пішла святкувати до нового знайомого.

Якби не спостережливість та переживання сусідки, невідомо, чим могла закінчитися ця пригода. Це саме вона викликала рятувальників, патрульних та швидку, адже її занепокоїв ледь чутний голос сусідки. За словами постраждалої, її залишили саму без їжі в квартирі і навіть не провідували. Як повідомили сусіди, сім'я частенько любить перехилити чарку. До слова, в той час, коли матір госпіталізували, дочка спокійно гуляла зі собачкою та знайомим під вікнами будинку з іншої сторони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus