USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вручать літературну премію ім. Івана Корсака

14 Вересня 2022 07:00
У Луцьку 15 вересня о 17:00 в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків вп’яте відбудеться церемонія вручення престижної літературної премії ім. Івана Корсака. Премію у 2018 році започаткувала родина письменника спільно з видавництвом «Ярославів Вал» задля розвитку історичного роману та увіковічення пам’яті Івана Корсака.

Про це повідомили у департаменті культури Луцької міської ради.

У програмі:

– Вручення премії.

– Презентація двох нових романів Івана Корсака «Борозна у чужому полі. Вибух у пустелі», «На розстанях долі. За серпанком, загадковим серпанком».

– Презентація спеціального тематичного фахового видання «Літопис Волині», присвяченого життю та творчості і до 75-річчя з дня народження Івана Феодосійовича Корсака.

– Підведення підсумків і нагородження переможців конкурсу «Читаю імена твої, Україно».

– Театральна мандрівка романом Івана Корсака «На розстанях долі» від театру «ГаРмИдЕр».

Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus