USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку вшановували пам’ять жертв Другої світової війни

8 Травня 2014 18:31
Тих, хто віддав життя за Перемогу та безневинних жертв тоталітарних режимів, вшанувала луцька молодь.

Вшанувати полеглих під час Другої світової війни напередодні 69-ї річниці Перемоги 8 травня зібралася молодь та викладачі Волинського технікуму Національного університету харчових технологій.

«Пам’ятник, біля якого ми стоїмо, побудований на честь загиблих під час розстрілів у Луцькій тюрмі у 2-3 день війни, коли розстріляли понад дві тисячі людей. Зараз ми перебуваємо у такому неспокійному часі, коли Російська Федерація продовжує агресію у східних та південних областях, де гинуть люди. Ми переживаємо важкий час, але будемо оптимістами – ми повинні працювати, жити та розбудовувати нашу незалежну Україну. Ми повинні пам’ятати часи, коли люди віддали за Перемогу найцінніше – життя та завжди їх вшановувати», - звернувся до молоді директор навчального закладу Ігор Корчук.



Квіти поклали до монументу жертвам тоталітарних режимів, меморіальної дошки на честь мешканців Луцька, які загинули під час гітлерівського бомбардування та на місці розстрілу в’язнів Луцької тюрми.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Травня 2014 18:44
ЩОСЬ ТАМ РАМАНЮКА НЕ ВИДНО. МОЖЕ, ЙОГО ПРЕДКИ РОЗСТРІЛЮВАЛИ ЛЮДЕЙ ?
П Показати IP 8 Травня 2014 21:28
"коли Російська Федерація продовжує агресію у східних та південних областях, де гинуть люди" - 2 месяца кричите "Русские идут", ни одного не нашли. Зато вся страна завалена американскими и евро эмиссарами и наёмниками. В верховной раде и СБУ висит американский флаг.По области висят эвро флаги. Киевская хунта просит помощи у НАТО. Так кто захватил страну? И кто сепаратист?
НЕЛУЧАНИН до П Показати IP 9 Травня 2014 00:27
а ти багато емісарів знайшов ? і де тобі американські і європрапори приснились ?. а руських бойовиків зеайшли і не одного
Анонім Показати IP 9 Травня 2014 00:15
От саме тому що ви поплюжите це свято - свято Перемоги в ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ і замінюєте назви, емблеми, прапори, люди і не хочуть йти в армію та захищати таку Вітчизну, бо в результаті виходить що не Вітчизну ж захищали!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 9 Травня 2014 00:32
тільки людина із хворою головою може святкувати загибель мільйонів людей. тільки справжній махровий українофоб може святкувати перемогу окупанта на своїй землі. якщо в тебе Вітчизна - в маацкві , то що ти тут робиш на чужій землі ? паплюжиш її постійно за 30 срібняків ?
До нелучанина до НЕЛУЧАНИН Показати IP 9 Травня 2014 09:08
А я к поясните той факт, що більшість лучан дуже радіє смертям людей у Одесі? Хворі на голову? Якщо це має назву -патриотизм, то може краще бути непатріотом?Мене особисто шокує це, просто жахає. Такими темпами ми до концтаборів дійдемо і знайдемо виправдовування своїм діям. Може потірбно зупинитися , зупинити тих, кто вже з'їхав з катушок, і будувати нормальну країну, без агресії і ненависті ?
НЕЛУЧАНИН до До нелучанина Показати IP 9 Травня 2014 11:28
хто тобі сказав таку дурню ? це плід твоєї уяви
Анонім до До нелучанина Показати IP 9 Травня 2014 15:32
кому ти це пишеш?) цей товариш вже давно втратив звязок з реальныстю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus