USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вшанували жертв Другої світової війни

22 Червня 2020 14:38
Сьогодні до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв Другої світової війни у Луцьку відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку «Поранений солдат», що на меморіальному комплексі «Вічна слава», повідомляє Луцька міська рада.

У заході взяли участь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, представники обласної влади та ветерани.

На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни цього дня приспущено Державний Прапор України зі скорботною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств, державних підприємств, установ, організацій на території Луцької міської територіальної громади.

Окрім того, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 22 Червня 2020 14:50
Сьогодні почалася Велика вітчизняна війна...
777 Показати IP 22 Червня 2020 15:07
сегодня день начала великой отечественной войны,в которой наши отцы и деды при помощи стран коалиции победили фашизм
олег Показати IP 22 Червня 2020 18:20
А хіба не в вересні 39 почалася друга світова війна, коли гітлер і сталін поділили польщу і прибалтику та провели спільний парад перемоги в Бресті. Скоро вони знову разом з кацапами будуть проводити парад победобесія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus