USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку встановили 40 попереджувальних знаків

16 Травня 2014 13:14
40 інформаційно-охоронних знаків єдиного зразка встановили працівники відділу екології та підрядної організації у Луцьку.

Це водоохоронні знаки, які встановлюються на межах прибережних захисних смуг водних об’єктів, несуть інформаційно-охоронне навантаження і є складовою частиною інформування населення, власників та земле- і водокористувачів про межі та обмеження господарської, інших видів діяльності на цих територіях. А також попереджують про адміністративну відповідальність за вчинення порушень природоохоронного законодавства, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Інформаційно-охоронні знаки виготовлені за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища міського бюджету та є елементом благоустрою міста. Знищення чи пошкодження елементів благоустрою веде до адміністративної відповідальності.

Довідково:

У межах Луцька протікають чотири річки. Найбільша з них р.Стир, в межах міста вона приймає притоки – малі річки Сапалаївку, Жидувку, Омеляник. Їх басейни майже повністю входять в межі міста. На річках утворені каскади водосховищ, лугопарки. Водозбірні басейни річок включають великі площі боліт та заболочені території, що затоплюються в період повеней. Вся ця система поверхневих вод є „кровоносною системою” природи нашого міста.

Загальна протяжність водостоку на території міста 27 кілометрів, враховуючи обидва береги – це 54 км тільки по урізу води. Водоохоронні території, з яких формується поверхневий стік, мають площу 487 гектарів. Це близько 12% площі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 16 Травня 2014 13:33
будемо надіятись, що громадяни ще і будуть дотримуватись цих вимог
Ластівка Показати IP 16 Травня 2014 14:13
сподіваюсь,що з цього буде користь
Тролінг Показати IP 16 Травня 2014 15:43
Вже дороги відремонтували та прибрали сміття по всьому місту. Лишилось лише знаки розставляти та вулиці переіменовувати.
Петро Показати IP 16 Травня 2014 23:56
"Інформаційно-охоронні знаки виготовлені за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища міського бюджету та є елементом благоустрою міста Особливо радію з того,що не прості ці знаки,а з "елементом благоустрою"...))) напевно,особиста рацуха Кравчука)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus